Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage verbetert de doorbloeding, de energiedoorstroming en stimuleert het zelf helende vermogen van het lichaam. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Ben je nieuwsgierig geworden naar voetreflexologie of ben je gewoon toe aan een heerlijke voetmassage? Grijp dan nu je kans!

Omdat ik het eerste jaar van de HBO opleiding VoetreflexPlus volg, bied ik aan 30 personen een circa 45 minuten durende massage aan voor 20 euro.

Ben je bereid om na afloop jouw bevinden te noteren? Wil jij een van die 30 personen zijn? Stuur mij dan een bericht.

Individueel Traject

Het individuele traject kun je zien als een innerlijke ontdekkingsreis. We onderzoeken samen wat er allemaal in jou omgaat. Je leert mild en zonder oordeel jezelf waar te nemen. Je ontdekt wat je belemmert en waar je blij van wordt. Stap voor stap krijg je inzicht in jouw persoonlijke dynamieken en patronen. Door inzicht te krijgen in hoe jij leeft en door contact te maken met je hart ga je ontdekken wat je wilt, wat je verlangens en wat je talenten zijn. En kan je daar meer en meer naar gaan leven.

In een intake gesprek maken we kennis, ontdekken we je vraag en spreken we 10 sessies af, met daarna een evaluatie. Blijkt het dat er meer gesprekken nodig zijn, dan kijken we samen naar wat mogelijk is.

Kosten: 80 euro per sessie.

Aandacht voor Aandacht

In kleine groepjes van maximaal 4 personen gaan we in 4 bijeenkomsten van 2 ½ uur oefenen met het trainen van aandacht. We gaan mediteren en ontdekken zo gedachten patronen. Er komen thema's aan bod zoals mildheid, compassie en gelijkmoedigheid. Je raakt vertrouwder met wat er binnen in je afspeelt en je leert beter om te gaan met gedachten en gevoelens.

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus.

Kosten: 300 euro voor vier bijeenkomsten met voorafgaand een intake gesprek.

Meditatie voor de vrede

Elke laatste zaterdag van de maand geef ik een meditatie voor de vrede tussen 10.00 - 11.00 uur.

Kosten: geen

Training Mindfulness

De mindfulness training wordt gegeven in 8 bijeenkomsten van 2½ uur. Je leert met milde, niet oordelende en open aandacht gade slaan wat er gebeurt in het hier en nu. Even stil staan en uit de maalstroom stappen. Waarschijnlijk kom je ook spanning tegen en ook al is dat in eerste instantie niet zo prettig je leert er mee om te gaan op een kundige manier. Aan de ene kant leer je voelen en contact houden met het gevoel en aan de andere kant leer je de vrijheid te behouden om met dat gevoel om te gaan zonder jezelf er in te verliezen. Steeds weer jezelf bij deze middenweg brengen is een belangrijk aspect van de mindfulness training.

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus.

Kosten: 350 euro (inclusief werkmateriaal) voor 8 bijeenkomsten met voorafgaand een intake gesprek.

Wekelijks in een kleine groep mediteren

Door te mediteren leer je stap voor stap dat je kunt observeren wat er in je omgaat. Je gaat beseffen dat je telkens terug kunt, uit het denken of piekeren naar de kalmte in jezelf. Mediteren helpt je tot rust komen wat een groot goed is in drukke tijden. Je ontwikkelt steeds meer mededogen voor jezelf en voor anderen. Samen mediteren zorgt voor een groter effect. De ervaring is intenser en dieper. Op 5 woensdagavonden in een kleine groep een uur mediteren brengt je meer in balans. Je bent van harte welkom.